Намазка-паста з черемші

На прохання читачів – рецепт із черемші!
Як тільки наступає весна, в продажу з’являється черемша. Це чудова і дуже корисна зелень, яка росте в лісах або на болотистій місцевості. У південних регіонах, наскільки я знаю, її немає, а ось в прохолодних навіть дуже багато.
А ще черемшу навчилися вирощувати на присадибних ділянках. Чому я дуже радію. Тому що в деяких країнах черемша занесена в Червону книгу, а мені дуже не хочеться, щоб така хороша рослина зникла.
Більше про черемшу у відео, дивіться уважно, там ще й про шпинат!

Що ж готувати з черемші? Можна салати – ось наприклад, такий. Можна ще маринувати і засолювати. Ну а сьогодні я пропоную намазку на бутерброди – дуже просту. Якщо боїтеся яскравого часникового запаху і смаку черемші, то у відео я пояснюю, яку черемшу купувати, якщо хочете смак м‘якше.

Рецепт:
3 яйця
180 г плавленого сиру
1 пучок черемші
Жменя шпинату
Сіль на смак
Солодовий житній хліб або цільнозернові хлібці

  1. Яйця відварити вкруту, охолодити і очистити.
  2. Черемшу дрібно нарізати. Відкласти 1 ст.ложку нарізаної черемші для прикрашання.
  3. Через м‘ясорубку або з допомогою блендера перетворити яйця, плавлений сир і черемшу в пасту. Додати сіль на смак, перемішати до однорідності.
  4. На хліб викласти декілька листів шпинату, зверху намазку. Прикрасити бутерброди дрібно нарізаною черемшою. Смачного!

Залишити відповідь

*

×
Товар додано в кошик

У кошику немає товарів.