Овочі з молочним соусом

Я і надалі придумую швидкі, смачні і корисні страви для всієї сім‘ї!
Сьогодні в нашому меню овочі, парові чи відварені. Погодьтеся, далеко не кожний дорослий і тим більше дитина захоче навіть спробувати овочі, приготовані такими нудними способами! Але якщо страву красиво обіграти, та ще й до того ж запропонувати до овочів яку-небудь смакоту, то все стає навіть дуже реально!
Тому я придумала не просто смачний соус, але й корисний. Його не потрібно варити, достатньо скористатися блендером.
В основі соусу – молоко! Звичайно ж я використовую ультрапастеризованное молоко, адже в ньому максимум користі, зберігаються всі вітаміни і мікроелементи, а бактерій та їх спор немає і в помині. Якщо ви ще не читали мою статтю про міфи про молоко, дуже раджу, в ній багато корисної інформації про продукт, який більшість із нас купує регулярно.
До молока я додаю декілька інгредієнтів і соус готовий! Залишилося вмочити в нього овочі і насолоджуватися 🙂

Рецепт:
500 г цвітної капусти
500 г брокколі
300 г моркви
200 мл ультрапастеризованого молока
100 г солоної бринзи
Декілька гілочок петрушки
Зубчик часника на смак
Сіль на смак

  1. Овочі можна готувати на пару або варити. При цьому цвітну капусту і брокколі достатньо готувати 5-7 хвилин, а моркву довше – біля 30 хвилин.
  2. Бринзу нарізати кубиками, скласти в чашу блендера, додати ультрапастеризоване молоко, дрібно нарізані листочки петрушки і часник (за бажанням). Подрібнити до однорідності. Перелити в соусник і залишити на 10 хвилин.
  3. Овочі можна подавати як в теплому, так і в холодному вигляді. Можна полити їх соусом, а можна подати соус окремо, щоб кожний самостійно вмочував овочі в нього. Смачного!

Залишити відповідь

*

×
Товар додано в кошик

У кошику немає товарів.