Салат з курячими сердечками

Натхненням для цього салату стала моя підписниця Оксана Присяжнюк. Ми розговорилися на тему страв із субпродуктів і вона запропонувала мені декілька рецептів. В тому числі рецепт салату з курячих сердечек.
Мені дуже сподобалась її ідея: відварені сердечки і багато тушеної моркви. Єдине, що я хотіла змінити – це майонез в салатній заправці.
Правда у підсумку я зробила ще декілька доповнень і прибрала один інгредієнт – мариновану цибулю. Особисто я вважаю, що цибуля дуже прикрасить цей салат, але мої діти попросили його не додавати. Ви ж пам‘ятаєте, цибулю можна нарізати тонкими кільцями, додати сіль, ароматний натуральний оцет і добре перем‘яти руками. Буде ще смачніше!

Цей салат абсолютно самостійний і відмінно замінить вам вечерю. Якщо ж ви шукаєте більше рецептів ситних салатів, зверніть увагу на ЦЕЙ.

Рецепт (4 порції):
300 г курячих сердечок
1 цибулина
Декілька штук чорного перця
150 г моркви
150 г печериць
1 ст.ложка оливкової олії
150-200 г пекінської капусти
200 г нежирного густого йогурту
1 зубчик часнику
½ пучка петрушки
Сіль на смак
Чорний перець свіжого помелу за бажанням

  1. Курячі сердечки помити, скласти в кастрюлю, додати чорний перець і нарізану на 4 частини цибулю. Залити холодною водою, посолити, поставити на вогонь і варити 40 хвилин на середньому вогні. Потім злити воду, промити і нарізати вздовж на 4 частини кожне сердечко.
  2. Моркву нарізати соломкою, гриби – пластинами. Розігріти сковороду з олією, викласти моркву, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні. Через 5 хвилин до моркви додати гриби. Готувати ще 7-8 хвилин. Час від часу помішувати. Готовим овочам дати повністю охолонути.
  3. Зелень дрібно нарубати, часник вичавити з допомогою часникодавки. Змішати зелень і часник з йогуртом, перемішати.
  4. Пекінську капусту крупно нарізати. Змішати з овочами, сердечками та йогуртовою заправкою. Поперчити на смак. Смачного!

Залишити відповідь

*

×
Товар додано в кошик

У кошику немає товарів.