Гарбузові оладки с курагою

Найніжніші, найсмачніші оладки, які я точно готуватиму ще дуже багато разів!!!
Вдруге (про перший раз читайте ТУТ) а також з величезним задоволенням я публікую не свій рецепт, а рецепт від своїх підписників – сьогодні від Світлани Пітайкіної.
Світлана прочитала, що гарбуз – далеко не найулюбленіший мій продукт. Причому всі члени моєї сім‘ї їдять його з бІльшим задоволенням, ніж я. Тому я його готую в сезон більш-менш регулярно. Але я їм не завжди – тільки якщо насправді смачно.
И ось ці оладки – якраз той випадок, коли я чекаю вихідні, щоб приготувати їх знову. Вони можуть конкурувати навіть з оладками моєї мами!!!
Світлано, величезне дякую!!! Сподіваюся, якнайбільше моїх читачів також приготують та оцінять цю страву!

Рецепт:
3 яйця
300 г гарбуза
1 склянка / 200 мл кефіру
1 склянка / 150 г борошна
100 г кураги
2 ч.ложки розпушувачу
1-2 ст.ложки цукру (залежно від того, наскільки солодкий гарбуз)
½ ч.ложки кориці
¼ ч.ложки мускатного горіху
1 ч.ложка ванільного цукру
Дрібка солі
Трохи рослинної олії – достатньо тільки побризкати сковорідку

  1. Курагу запарити окропом. Потім воду злити та нарізати курагу маленькими кубиками.
  2. Гарбуз натерти на тертушці, можна не на найдрібнішій, а на середній.
  3. Збити віничком яйця з дрібкою солі, додати гарбуз, цукор, кефір, курагу та спеції. Перемішати. В кінці додати просіяне борошно з розпушувачем та вимішати тісто.
  4. Розігріти сковорідку, додати так мало олії, наскільки це можливо, і розмастити ії по сковорідці. Викласти оладки та смажити їх на середньому вогні з двох сторін до готовності. Подавати оладки зі сметаною та абрикосовим джемом. Смачного!

Залишити відповідь

*

×
Товар додано в кошик

У кошику немає товарів.