Закуска з фетою

Романтична вечеря Яка вона?
У моїй уяві найпростіша.

  • Овочі
  • Риба або морепродукти
  • Ніякого десерту

Проте обов’язково має бути біле сухе, до того ж краще щось полегше: фрізанте або моє улюблене спуманте — італійське шампанське. 
Ну а на основне — дуже проста й разом із тим смачна страва.
Той випадок, коли все елементарно.
Але у цій страві важливий кожен інгредієнт. Один неякісний або несмачний — і все пропало…

Більше про шпинат читайте у цій статті.

Рецепт (2 порції):
2 мяких авокадо
2 великих мясистих помідори
150 г фети, у моєму рецепті я зробила сама. Більше про домашній сир читайте тут
½ лайма
2 ст.ложки найкращої оливкової олії extra virgin⠀
Чорний перець свіжого помелу
½ пучка петрушки або кінзи хто що любить

  1. Авокадо розрізати навпіл, викинути кісточку. Ложкою дістати мякоть авокадо. Нарізати її слайсами, викласти на плоску тарілку, полити соком лайма.
  2. Помідори розрізати навпіл та нарізати товстими шматочками. Викласти на авокадо. Шматочки фети покласти зверху.⠀
  3. Присипати чорним перцем свіжого помелу, полити оливковою олією, присипати подрібненою петрушкою або кінзою. Одразу ж подавати на стіл, обовязково з вином. Смачного!⠀

Залишити відповідь

*

×
Товар додано в кошик

У кошику немає товарів.