Бананова запіканка без цукру та борошна вищого сорту

Вчора приготувала ну дуже смачну запіканку з бананів, що “втомились” та дуже смачного ніжного кисломолочного сиру. Огляд сиру я робила в своєму Телеграмм-каналі.
Що важливо. Кисломолочний сир, який я купила, був вологим, тому якщо ви придбали сухий сир, будь ласка, замініть 100 г сиру на 100 г сметани.
І час випічки завжди залежить від форми. Я використовувала круглу глибоку силіконову форму і випікала довго. Якщо будете запікати у кексовій формі, випікайте на 10 хвилин менше.
І так, цукру в складі немає, але запіканка буде солодкою, особливо якщо ви використовуєте дозрілі банани!

Рецепт:
2 банани
50 г меду або сиропу агави
2 великих яйця
Дрібка солі
400 г м’якого кисломолочного сиру
100 г цільнозернового пшеничного борошна
1/2 ч.ложки соди
100 г родзинок

  1. В блендері збити банани з яйцями, медом та сіллю.
  2. Додати сир, борошно та соду, збити до однорідної суміші. В кінці додати родзинки та обережнон перемішати.
  3. Випікати у духовій шафі 1 години за температури 185 градусів. Готову запіканку повністю охолодити. Смачного!

Залишити відповідь

*

×
Product added to cart

Немає товарів у кошику.