Паштет з куркою та бобовими

Співпадіння невипадкові?
Нещодавно мені написав мій підписник (чоловік, до речі, що рідкість) з проханням придумати новий рецепт паштету-намазки для його дітей. Ковбасу вони (слава Богу!) не їдять, а швидкі перекуси важливі для всіх.
І за якимось магічним співпадінням на наступний день мені до рук потрапляє новий кулінарний журнал – «Сучасна кухня». Взагалі я та журнал – це несумісні слова. Причина проста – українські кулінарні журнали ніколи якістю не відрізнялись: картинки негарні, рецепти нецікаві. Але журнал «Сучасна кухня» – це ж зовсім інший рівень: приємні глянцеві сторінки, приголомшливі фотографії, а цікавих рецептів стільки, що я довго не могла визначитися, що ж із них приготувати: щось із цибулі-порея, кукурудзи або ж випічку.
Рішення за мене прийняв мій підписник. І я приготувала паштет-намазку з курки. В оригінальному рецепті використовувався нут, але оскільки рішення було прийнято спонтанно і нуту у мене не виявилося, я замінила його на квасолю.
Оригінальний рецепт, а також величезну кількість цікавих рецептів, вы знайдете в журналі «Сучасна кухня».

Любите паштети? Спробуйте курячий паштет з яблуком.

Рецепт:
4 відварених курячих бедра
1 відварена морква
200 г квасолі
2 цибулини середнього розміру
10 г вершкового масла
2 ст.ложки оливкової олії
Чорний перець свіжого помелу на смак
Сіль на смак

  1. Квасолю відварити до готовності в підсоленій воді.
  2. На суміші оливкової олії і вершкового масла пасирувати дрібно нарізану ріпчасту цибулю до м‘якості і прозорості.
  3. З курячих бедер зняти м‘ясо. Частину курячої шкірки я залишала – але я використовувала домашніх курок. Якщо ви купили бедра в магазині, краще шкірку зняти і викинути.
  4. Через м‘ясорубку провернути курку, моркву, цибулю і квасолю. Додати чорний перець і сіль на смак. Смачного!

Залишити відповідь

*

×
Товар додано в кошик

У кошику немає товарів.