Салат з кабачками-гриль та кисло-солодкою гірчичною заправкою

Ідеальний літній салат!
Я обіцяю вам, що цього літа ви полюбите цей салат, як ніякий інший.
Особливо, якщо ви:

    • Вегетаріанець
    • Займаєтесь фітнесом
    • Худнете чи утримуєте вагу

Давайте одразу про останній пункт – чому я вважаю, що це ідеальний салат для тих, хто хоче все літо бути стрункою і готовою до пляжу. Справа в тому, що це салат, який сміливо може замінити вам обід або ж вечерю. Замість молодої картоплі з м‘ясом у вас буде велика тарілка цього салату. В ньому є все: достатньо велика кількість білків (сир Фета), жирів (авокадо і оливкова олія), грубої клітковини (практично всі інші інгредієнти). Саме тому цей салат ідеальний:)

Полюбляєте кабачки? Приготуйте мариновані кабачки з селерою.

Рецепт (порция на четверых):
2 невеликих кабачки
1 м‘який авокадо
50 г рукколи
200 г сиру фета
100 г редиски
Гілочка чебрецю
1 ст.ложка оливкової олї
Чорний перець свіжого помолу на смак
Сіль на смак

Заправка:
1 ч.ложка негострої гірчиці
2 ч.ложки кленового сиропу (можна замінити на акацієвий мед або сироп агави)
2 ч.ложки лимонного соку
1 ст.ложка оливкової олії

  1. Кабачки нарізати тонкими смугами. Додати оливкову олію, чорний перець, сіль, гілочку чебрецю. Перемішати. Смажити на грилі: на сковороді, або на электрогрилі, або ж на відкритому вогні на решітці.
  2. Приготувати заправку: для цього просто потрібно перемішати всі інгредієнти.
  3. Авокадо, фету і редиску нарізати пластинами. Рукколу помити та обсушити. Додати до салату остиглі та нарізані тонкими довгими смужками кабачки і заправити салат. Смачного!

Залишити відповідь

*

×
Product added to cart

Немає товарів у кошику.