Салат з авокадо та в’яленими томатами

Це дійсно простий салат. Але дивовижно смачний.
Авокадо – продукт корисний, який рекомендують вживати регулярно через високий вміст корисного жиру і грубих волокон. Так воно і є – авокадо можна і потрібно їсти навіть тим, хто активно худне. Адже якщо під час дієти обмежувати себе в корисних жирах, то звичайно схуднеш, але тільки за рахунок здоров‘я. А цього допускати не потрібно, це вже точно!
Поєднання авокадо, в‘ялених помідорів і сира фети я вперше спробувала
в гостях у моєї сестри. Це було дивовижно смачно – нейтральний авокадо + насичений кисло-солодкий смак томатів + солений сир + декілька листочків кінзи. Ідеальне поєднання!
Я зовсім трохи поекспериментувала з салатом: кінзу замінила петрушкою (все-таки кінза не всіма любима, але якщо любите, використовуйте саме кінзу) і додала салатне листя.

Рецепт:
1 авокадо
6 половинок в’ялених томатів, бажано домашнього приготування
70 г фети
1 ч.ложка лимонного соку
3-4 гілочки кінзи або петрушки
5-6 листків салату нейтрального смаку

  1. Авокадо очистити і нарізати кубиками. Додати лимонний сік і перемішати.
  2. Фету і в‘ялені помідори нарізати кубиками, декілька салатних листів дрібно порвати руками. Все змішати з авокадо. Викласти на салатне листя, що залишилося, розкладене на блюді. Зверху присипати листочками петрушки або кінзи. Смачного!

Залишити відповідь

*

×
Product added to cart

Немає товарів у кошику.