Салат з броколі та авокадо

Мій улюблений салат останнім часом!
На його приготування я витрачаю хвилини, а смак в результаті просто неймовірний!
Ба більше — я зробила із цим салатом вже не один експеримент:

  • додатково додавала куряче філе
  • або ж креветки
  • люблю водорості, тому одного разу подрібнила у салат лист норі
  • сир — окрема тема для експериментів у цьому салаті: трюфельний сир або ж пеккоріно романо перетворюють цей салат у майже ресторанну страву

Отже велике прохання: не обмежуйтеся базовим рецептом — він лише основа для ваших гастрономічних експериментів!

Хочете мати більше броколі у своєму раціоні? Зверніть увагу на цей простий рецепт.

Рецепт:
200 г сирої броколі
200 г болгарського перцю
200 г салату айсберг
5 тонких слайсів сиру гауда
1 велике авокадо
2 ст.ложки насіння конопель (я купую на iHerb)
2 ст.ложки оливкової олії extra virgin
1 ст.ложка гранатового соусу наршараб
Сіль на смак

  1. Броколі та болгарський перець нарізати ножем якомога дрібніше. Я роблю це в Термоміксі 4 секунди на 4-й швидкості . Листя айсбергу нарізати квадратами невеликого розміру. Авокадо кубиками.
  2. Змішати всі нарізані інгредієнти, додати насіння конопель, заправити олією та наршарабом, посолити та перемішати. Зверху викласти слайси сиру або будь-який інший інгредієнт, який вам до вподоби (курку, креветки, водорості). Смачного!

Залишити відповідь

*

×
Product added to cart

Немає товарів у кошику.