Картопляні вафлі з буряковим хумусом

Тепер це наш новий улюблений сніданок!
Нещодавно, абсолютно випадково я купила собі вафельницю. Основна причина – мені хотілося урізноманітнити наші сніданки, при цьому звести процес приготування до найпростіших процедур та мінімуму часу. Бо останнім часом моя сім’я почала перебирати їжею, і вранці я стала готувати 3 (а іноді й 4) різних сніданки.
І ось нарешті я отримала змогу готувати один сніданок для всіх, тому я неймовірно рада 🙂Картопляні вафлі обов’язково потрібно чимось доповнювати. Наприклад, смачним соусом. Але готувати на сніданок ще й соус – на це я не згодна. Тому я доповнила картопляні вафлі вже готовим хумусом з буряком від “Інша Їжа”. Це новий хумус в їхній лінійці, він має солодкуватий смак та ніжну текстуру. Я завжди любила ВСІ хумуси від “Інша Їжа”, але тепер мій фаворит – саме буряковий.

Любите страви з картоплі? Не забувайте про рецепт зраз, рецепт ТУТ

Рецепт:
500 г сирої картоплі
2 великих яйця
50 г рисового борошна
1 ст.ложка рослинної олії (наприклад, оливкової або олії авокадо)
Дрібка молотого кмину
Дрібка чорного перцю свіжого помелу
Сіль за смаком
Хумус з буряком від “Інша Їжа”

  1. Сиру картоплю за допомогою блендера подрібнити до крихти або натерти на найдрібнішій тертушці. Я подрібнюю у Термоміксі 6 секунд на швидкості 9. Додати яйця, борошно, олію, сіль та кмин, вимішати тісто.
  2. Розігріти вафельницю, додати картопляне тісто та готувати вафлі 5 хвилин. Важливо – вафлі мають бути рум’яними, щоб їх було легко дістати.
  3. На гарячі вафлі викласти хумус, за бажанням додати трохи чорного перцю. Смачного!

Залишити відповідь

*

×
Product added to cart

Немає товарів у кошику.