Стейки з капусти. Три рецепти

А ви куштували стейки з капусти? А знаєте, що зі звичайної капусти за 15 хвилин можна зробити ресторанну страву?
Нещодавно у сторіс свого Інстаграму я показала, що готую стейки з капусти. І здивувалась, що багато хто не знав про такий метод приготування цього овочу.
Тому я вирішила написати вам три варіації приготування стейків із капусти. Вибирайте будь-який (або всі три одразу) й готуйте з насолодою!

А суп із молодої капусти ви куштували? Також рекомендую.

Капуста зі спеціями:
½ молодої капусти
Лимонний сік
Оливкова олія
Улюблені спеції (у мене ось цей улюблений мікс спецій)
Сіль

Нарізати капусту на 4 стейки. Форму для запікання трохи змастити олією, викласти капусту одним шаром, збризнути лимонним соком, олією, посолити, додати спеції на смак. Запікати 15-20 хвилин у духовій шафі за температури 180 градусів.

Капуста із сиром:
½ молодої капусти
Лимонний сік
Оливкова олія
Натертий сир пармезан або грана падано
Сіль

Стейки капусти викласти у форму, змащену олією. Полити невеликою кількістю лимонного соку, оливковою олією, посолити. Присипати сиром, намагаючись присипати між листям капусти. Запікати 15 хвилин у духовій шафі за температури 180 градусів.

Капуста з беконом:
½ молодої капусти
4 шматочки бекону
Бальзамічний оцет
Оливкова олія
Сіль

Стейки капусти викласти у форму, змащену олією. На кожний стейк зверху налити по 3-4 краплі бальзамічного оцту. Трохи посолити, викласти зверху по шматочку бекону. Запікати 15-20 хвилин у духовій шафі за температури 180 градусів. Смачного!

Залишити відповідь

*

×
Product added to cart

Немає товарів у кошику.