Охолодженний чізкейк з полуницею

Ідеальний літній торт! Я вам обіцяю, що коли ви оціните кількість витраченного часу та результат, ви захочете готувати цей торт кожен тиждень!В кожному моєму … More Охолодженний чізкейк з полуницею »

П’ятихвилинний пиріг зі спаржею

Сьогодні ми готуємо з тістом філо — напевно, одним із небагатьох видів тіста, яке приготувати вдома практично нереально. Ви мені скажете, що реально і … More П’ятихвилинний пиріг зі спаржею »

Пиріг із ревенем та заварним кремом

Ревінь — це фрукт чи овоч? Не дивлячись на те, що його традиційно використовують для пирогів, десертів та компотів, — це овоч! Погодьтеся, візуально ревінь схожий на стеблеву … More Пиріг із ревенем та заварним кремом »

Стейки з капусти. Три рецепти

А ви куштували стейки з капусти? А знаєте, що зі звичайної капусти за 15 хвилин можна зробити ресторанну страву?Нещодавно у сторіс свого Інстаграму я … More Стейки з капусти. Три рецепти »

Паска з начинкою з вершкового крему та з ягодами

Цей Великдень вам запам’ятається, адже вперше я вирішила приготувати пасочку з начинкою. І не просто з начинкою, а з начинкою з вершкового крему та … More Паска з начинкою з вершкового крему та з ягодами »

МІКРОГРІН: секрети домашнього вирощування

Кожен раз, коли я показую мігрогрін у своєму Інстаграм, мене запитують у коментарях, навіщо він потрібен та як виростити його вдома. ⠀ Відповідаю 🙂 Адже … More МІКРОГРІН: секрети домашнього вирощування »

×
Product added to cart

Немає товарів у кошику.