Салат із сирою спаржею

Ви ж знаєте мій найголовніший показник вдалого рецепта? Він простий — це кількість приготувань поспіль однієї й тієї самої страви. Ось, наприклад, цей салат я готувала вже тричі, зокрема один раз експериментувала з іншими інгредієнтами. Але зрештою вирішила, що перша спроба була найвдалішою, рецепт якої я вам і покажу.
Головним гравцем цього салату, звичайно ж, є сира спаржа. Я знаю, що дехто з вас здивується та скаже, що спаржу обов’язково треба варити. А ось і ні, необов’язково! Ба більше, сира спаржа має ніжний смак молодого горошку, вона приємно хрумтить у роті та насичує організм корисними вітамінами та мікроелементами. Тож повірте — цей салат стане одним із найкращих ваших рішень.

Хочете спробувати салат зі спаржею, але не з сирої? Рецепт ви знайдете ТУТ.

Рецепт:
200 г спаржі, краще білої
200 г помідорів чері
100 г молодого шпинату
100 г редису
50 г гарбузового насіння
50 г витриманого сиру, у мене — пекоріно романо (можна замінити пармезаном або іншим сиром з яскравим смаком)
3 ст.ложки оливкової олії extra virgin
1 ст.ложка наршарабу
½ лимона
Сіль на смак

  1. Нижню частину спаржі очистити економкою від жорсткої шкірки. Розрізати спаржу впоперек на шматочки довжиною 3-4 см, а потім уздовж на 4-5 частин. Налити в миску воду, вичавити в неї сік половинки лимона. Викласти у воду шматочки спаржі.
  2. Помідори чері нарізати на 2-4 частини (залежно від розміру), редис — пластинами, сир натерти на найдрібнішій терці.
  3. Змішати всі інгредієнти: листя шпинату, помідори, редис, гарбузове насіння, сир та шматочки спаржі. Заправити оливковою олією та наршарабом. Посолити та перемішати. Смачного!

Про автора блога

Добрый день! Меня зовут Дарья, и я - ЭКСПЕРТ ПО БЫСТРОЙ И ВКУСНОЙ ЕДЕ, представитель Джейми Оливера в Украине, сертифицированный специалист по питанию (Vanderbilt University School of Nursing (USA), партнер Европейской Бизнес Ассоциации. А еще...

By dariya

Leave A Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

[mc4wp_form]