Лимонади: імбирний і манго+чіа

Чи готові ви до спеки?
З моїми новими рецептами лимонадів будете готові. Це точно!

Сьогодні я хочу показати вам одразу 2 рецепти лимонадів: класичний імбирний з лаймом та незвичний – з манго. Чому я обрала саме манго, як основу для лимонаду? Вся справа в тому, що цей фрукт з вираженим освіжаючим смаком. Недарма він є улюбленим у мешканців спекотних країн. Окрім того ціни на манго в червні зазвичай нижчі, ніж в інші часи, тому можна дозволити використати манго саме для лимонаду!
До речі, якщо ви любите незвичні лимонади, дуже раджу вам лимонад з базиліку, рецепт якого ви знайдете ТУТ.
Для лимонадів я використовую звичайну питну воду. Моя сім’я споживає багато води, особливо влітку, тому ми вирішили замовляти додому не дорогий та відомий бренд води, а більш бюджетний, але тим не менш дуже якісний. Тепер ми використовуємо воду «Краплинка». Дуже раджу: і гроші економите, і у спеку ваше тіло не відчуває спраги. 

Імбирний лимонад:
2 см кореню імбиру
1 лайм
2 ст.ложки меду з нейтральним смаком (наприклад, з акації) або сиропу агави
1 л питної негазованої води

  1. Корінь імбиру натерти на тертушці. Додати мед, залити 200 мл води та нагріти суміш на плиті до моменту, коли мед розтане. Далі процідити суміш, залишки імбиру викинути.
  2. Вичавити сік ½ лайму. Другу половину нарізати кружальцями. Налити сік лайму та імбирну суміш у графин. Додати кружальця лайму та імбиру – друге за бажанням. Залити охолодженою водою та пити з задоволенням!

Лимонад манго+чіа:
1 зрілий манго
1 ст.ложка кленового сиропу
1 ст.ложка чіа
2 ст.ложки лимонного соку
2 гілочки м’яти
1 л питної негазованої води

Манго очистити та нарізати скибочками. Додати кленовий сироп, лимонний сік та м’яту. Трохи перем’яти все за допомогою ложки або виделки. Додати чіа та залити водою. Поставити в холодильник мінімум на 12 годин. Потім лимонад можна пити!

Залишити відповідь

*

×
Товар додано в кошик

У кошику немає товарів.