Гарбузова-негарбузова каша

Ви просили я зробила.
Каша наче гарбузова, але ось на смак точно ні швидше горіхова, ще й з легкою кислинкою.
Що ж я додала в цю гарбузову кашу?
Зараз розповім. Але спочатку про підготовку до цього рецепту.
Оскільки каша це зазвичай те, що їдять на сніданок, треба приготувати цю страву якнайшвидше. Відповідно, треба заздалегідь підготуватися. А саме:

  • Відварити рис (можна взяти залишки, але важливо, щоб він не був заправлений вершковим маслом чи олією).
  • Запекти та подрібнити гарбуз до стану пюре.

Я нарізаю гарбуз на шматки, потім складаю у форму для запікання та готую за температури 180 градусів до готовності (мякості). Потім очищаю шкірку, весь гарбуз подрібнюю, частину заморожую, а решту використовую одразу. Ось, власне, таке гарбузове пюре нам і потрібно для цієї каші.
Ну а тепер рецепт!

Якщо ви ще не куштували американського гарбузового пирога, дуже раджу. Для нього також потрібно мати гарбузове пюре.

Рецепт (2-3 порції):
100 г відвареного рису
300 г гарбузового пюре
100-150 мл молока (можна замінити на рослинне)
20 г кокосового цукру
100 г сушеної журавлини
1 ст.ложка лимонного соку
20 г горіхів кешю
½ чайної ложки кориці

  1. У сотейнику змішати відварений рис, гарбузове пюре та 100 мл молока. Подивіться, чи подобається вам консистенція, якщо ні — додайте ще молока.
  2. Додати цукор, журавлину, лимонний сік та корицю. Поставити сотейник на плиту на середній вогонь та варити до гарячого стану, але не до кипіння. Готову кашу розлити по тарілках, зверху прикрасити подрібненими горіхами кеш’ю. Смачного!

Залишити відповідь

*

×
Товар додано в кошик

У кошику немає товарів.