Мій улюблений салат останнім часом!
На його приготування я витрачаю хвилини, а смак в результаті просто неймовірний!
Ба більше — я зробила із цим салатом вже не один експеримент:
- додатково додавала куряче філе
- або ж креветки
- люблю водорості, тому одного разу подрібнила у салат лист норі
- сир — окрема тема для експериментів у цьому салаті: трюфельний сир або ж пеккоріно романо перетворюють цей салат у майже ресторанну страву
Отже велике прохання: не обмежуйтеся базовим рецептом — він лише основа для ваших гастрономічних експериментів!
Хочете мати більше броколі у своєму раціоні? Зверніть увагу на цей простий рецепт.
Рецепт:
200 г сирої броколі
200 г болгарського перцю
200 г салату айсберг
5 тонких слайсів сиру гауда
1 велике авокадо
2 ст.ложки насіння конопель (я купую на iHerb)
2 ст.ложки оливкової олії extra virgin
1 ст.ложка гранатового соусу наршараб
Сіль на смак
- Броколі та болгарський перець нарізати ножем якомога дрібніше. Я роблю це в Термоміксі — 4 секунди на 4-й швидкості . Листя айсбергу нарізати квадратами невеликого розміру. Авокадо — кубиками.
- Змішати всі нарізані інгредієнти, додати насіння конопель, заправити олією та наршарабом, посолити та перемішати. Зверху викласти слайси сиру або будь-який інший інгредієнт, який вам до вподоби (курку, креветки, водорості). Смачного!