Торт із млинців з авокадо та рибою

Смачнючий, збалансований торт із млинців — абсолютно ідеальне рішення на Масницю!
Мої друзі сказали, що це захват, а не торт! А оскільки мої друзі — знані гурмани, їх думці сміливо можна довіряти.
Від себе скажу, що торт вийшов ніжним, з дуже збалансованим смаком. Риба — саме той продукт, який легко може перебити решту смаків. Але я змогла знайти ідеальну пропорцію риби, овочів та намазки. Тому просто дотримуйтесь пропорцій і все вийде!

Млинці для торта я випікала за своїм сімейним рецептом, але ви також можете використовувати цільнозернові млинці або дріжджові млинці.

Рецепт:
10 млинців
300 г сьомги (філе або стейк)
1 великий та дозрілий авокадо
150 г фети
300 г йогурту без цукру
200 г помідорів (у мене чері)
Половина пучка петрушки
Сіль на смак
Мікрогрін та паростки для прикрашання
Лимон

  1. Рибу рясно полити соком лимона, посолити та приготувати на пару протягом 20 хвилин. Якщо немає пароварки — покласти на пательню та налити 1 см води. Накрити кришкою та варити 15 хвилин. Готову рибу охолодити, потім розібрати на маленькі шматочки, викинути кісточки та шкірку.
  2. Приготувати намазку: збити у блендері фету з йогуртом та подрібненою петрушкою. Посолити на смак. У вас має вийти маса зі шматочками сиру.
  3. Авокадо очистити й нарізати слайсами якнайтонше. Помідори також нарізати тонкими кільцями.
  4. Скласти торт: млинець — 1,5-2 ст.ложки намазки — риба — млинець — намазка — авокадо — млинець — намазка — помідори. Так повторити 2-3 рази (мені вистачило на 3 рази). Зверху змастити залишками намазки та прикрасити паростками та мікрогріном. Дати постояти в холодильнику 1 годину та подавати на стіл. Смачного!

Залишити відповідь

*

×
Товар додано в кошик

У кошику немає товарів.