Хрусткі курячі крила

Найхрумкіші курячі крила абсолютно без фритюру! Пробачаюсь, але я ніколи не використовую фритюр. І вам не раджу, нічого гарного в такому методі приготування немає. При цьому крильця виходять не менш смачними та хрумкими! Та й готуються вони дуже швидко.
Звертаю вашу увагу, що свіжий розмарин в рецепті легко замінити на 1,5 ч.ложки сушеного розмарину. Ну а до крилець смачно подати домашній кетчуп або ткемалі.

Цей рецепт, як і багато інших, ви зможете знайти у моїй кулінарній книзі “Швидкі рецепти. Світова кухня”.

Рецепт (на 2 пательні):
1 кг курячих крилець
100 г кукурузної крупи
2 гілочки свіжого розмарину
Сіль на смак
Рослинна олія для смаження, в мене – виноградних кісточок

  1. Курячі крильця розрізати по фалангам. При цьому нам не потрібна третя, найтонкіша частина крильця – її можна використати для бульйону. Шматочки, що залишились, посолити.
  2. У блендер покласти кукурудзяну крупу, листочки розмарину, трохи солі. Подрібнити все максимально у блендері.
  3. Взяти великий кульок, насипати в нього кукурудзяну суміш, додати крильця, зав’язати та гарно перемішати. Кожен шматочок курятини має бути у паніруванні.
  4. Розігріти на пательні рослинну олію. Викласти курячі крильця одним шаром та одразу ж зменшити вогонь до половини. Накрити кришкою. Через 5-7 хвилин, коли крильця стануть рум’яними, перегорнути їх на другу сторону та знову накрити кришкою. Смажити до готовності. Смачного

Залишити відповідь

*

×
Товар додано в кошик

У кошику немає товарів.