Лаваш з грибною начинкою

Що робити, якщо приїхав на пікнік уже голодним?
Все правильно, швидко готувати лаваш на грилі з грибами!
Я думаю не тільки я була в подібній ситуації: поки доїхали на місце для пікніку, поки розклалися, поки мангал розпалили, їсти вже хочеться, особливо дітям! А щоб смажити шашлик треба, щоб тліло вугілля, а це ну ніяк не 5 хвилин.
Так ось, сьогоднішній рецепт легко втамовує голод 4-х дорослих людей. Для цього ще вдома треба зробити дві заготовки – грибну і сирну – і не забути лаваш. На місці склали страву, підігріли-підсмажили на будь-якому вогні і з задоволенням з‘їли! Тепер можна спокійно чекати на шашлик 🙂

Рецепт (4 порції):
2 тонких лаваша (200 г)
500 г печериць
100 г ріпчастої цибулі
200 г бринзи
2 ст.ложки соняшникової олії
2 ст.ложки нежирної сметани
½ пучка зеленої цибулі
5 гілочок кропу
5 гілочок петрушки
Чорний перець свіжого помолу
Сіль на смак

  1. Цибулю нарізати напівкільцями, гриби – тонкими пластинами.
  2. Нагріти олію, додати ріпчасту цибулю, а потім і гриби. Присолити і тушкувати на середньому вогні, поки не википить вся рідина. Додати сметану і чорний перець, готувати ще 5-7 хвилин. Грибна заготовка готова.
  3. Бринзу натерти на терці, додати дрібно нарізану цибулю, кріп та петрушку. Змішати. Сирна заготовка готова.
  4. Кожний лаваш розрізати навпіл. Покласти чверть грибної начинки, зверху – чверть сирної. Щільно завернути лаваш. Повторити з усіма решта лавашами.
  5. Обсмажити лаваші на вогні з двох сторін до утворення скоринки. Їсти гарячими. Смачного!

Залишити відповідь

*

×
Product added to cart

Немає товарів у кошику.