Безцукрові цукерки із сезонними ягодами

Ідеальні літні цукерки, які можна та потрібно охолодити перед тим, як насолоджуватися їхнім смаком!
Ці цукерки ми готували на одному з моїх онлайн-майстер-класів. Так, я почала проводити онлайн-майстер-класи через ситуацію з COVID-19. І цей досвід виявився дуже успішним!
До кінця липня я точно не планую проводити майстер-класи, ну а потім — слідкуйте за новинами у Facebook або Instagram! Там буде вся інформація.

Ну а зараз — обіцяний рецепт!

Рецепт (близько 7 цукерок):
100 г гарбузового насіння
250 мл води кімнатної температури
100 г фініків без кісточок
50 г кокосової стружки
25 г родзинок
25 г какао
Дрібка солі
50-100 г сезонних ягід невеликого розміру: полуниці, малини, ожини, лохини
Какао або кокосова стружка для присипки

  1. Гарбузове насіння залити водою та залишити в замоченому стані щонайменше на 1 годину, проте можна і до 24 годин.
  2. Відцідити воду з насіння. Кокосову стружку подрібнити блендером до стану пудри.
  3. Для приготування цукерок знадобиться потужний блендер із хрестовидними ножами (у мене — Термомікс) або електрична м’ясорубка. У мисці змішати насіння, фініки, родзинки та сіль. Подрібнити до однорідної маси за допомогою м’ясорубки або бленедера. Потім додати подрібнену кокосову стружку та какао. Якщо після м’ясорубки — вимішати руками. Якщо подрібнюєте Термоміксом, тоді машина все зробить за вас.
  4. З готового тіста для цукерок сформувати кульки з волоський горіх. Вологими руками з кульки зробити площину, покласти в середину ягоду та сформувати круглу цукерку. Обваляти цукерку в кокосовій стружці або в какао. Готові цукерки обов’язково покласти в холодильник щонайменше на 1 годину. Смачного!

Залишити відповідь

*

×
Product added to cart

Немає товарів у кошику.