Салат із редискою-гриль та перепелиними яйцями

Найнезвичайніший салат із тих, що я готувала останнім часом:)
Я наміксувала абсолютно непоєднувані, на перший погляд, продукти, але вийшло несподівано дуже смачно і вже точно оригінально!
Салат на смак трохи гострий такий особливо сподобається чоловікам. Хоча я теж їла його з величезним задоволенням. І нехай це було на вечерю, я рекомендую до салату додавати м’ясо чи птицю.
А ще саме тепер починається сезон шашликів, а головний інгредієнт салату смажена на грилі редиска, і не тільки редиска!!!

Хочете приготувати цей салат до шашлика? Про всі варіанти шашликів є окрема стаття 🙂

Рецепт:
Молода капуста (близько 250 г)
100 г редиски
½ грейпфрута
6 перепелиних яєць
Пучок зеленої цибулі
3 зубчики часнику
2 ст.ложки оливкової олії
Сіль на смак

  1. Капусту нашинкувати, посолити та перемяти руками, щоб вона пустила сік і стала мякою.
  2. Редиску розрізати навпіл, грейпфрут розділити на часточки. Розігріти пательню-гриль (або звичайну сковорідку з товстим дном) і без олії підсмажити редиску та грейпфрут з обох боків. Викласти їх на тарілку до охолодження.
  3. Ту ж пательню злегка змастити оливковою олією (буквально 2-3 краплі) і посмажити в ній перепелині яйця. На середньому вогні, не накриваючи кришкою, довести до готовності жовток має тримати форму, але не бути щільним.
  4. Нарізати дрібно пучок цибулі. ⅔ змішати з капустою і викласти на блюдо. ⅓ цибулі змішати з оливковою олією і дрібно нарубаним часником заправка для салату готова.
  5. На капусту викладіть редиску і грейпфрут на грилі, зверху перепелині яйця. Полийте заправкою, досоліть у разі потреби і подавайте до столу. Смачного!

Залишити відповідь

*

×
Товар додано в кошик

У кошику немає товарів.