Романтична вечеря… Яка вона?
У моїй уяві — найпростіша.
- Овочі
- Риба або морепродукти
- Ніякого десерту
Проте обов’язково має бути біле сухе, до того ж краще щось полегше: фрізанте або моє улюблене спуманте — італійське шампанське.
Ну а на основне — дуже проста й разом із тим смачна страва.
Той випадок, коли все елементарно.
Але у цій страві важливий кожен інгредієнт. Один неякісний або несмачний — і все пропало…
Більше про шпинат читайте у цій статті.
Рецепт (2 порції):
2 м’яких авокадо
2 великих м’ясистих помідори
150 г фети, у моєму рецепті я зробила сама. Більше про домашній сир читайте тут
½ лайма
2 ст.ложки найкращої оливкової олії extra virgin⠀
Чорний перець свіжого помелу
½ пучка петрушки або кінзи — хто що любить
- Авокадо розрізати навпіл, викинути кісточку. Ложкою дістати м’якоть авокадо. Нарізати її слайсами, викласти на плоску тарілку, полити соком лайма.
- Помідори розрізати навпіл та нарізати товстими шматочками. Викласти на авокадо. Шматочки фети покласти зверху.⠀
- Присипати чорним перцем свіжого помелу, полити оливковою олією, присипати подрібненою петрушкою або кінзою. Одразу ж подавати на стіл, обов’язково з вином. Смачного!⠀
⠀