Простий азійський суп за 25 хвилин

Готувати зараз бульйони особисто в мене немає ані часу, ані можливості, ані електрики.
То ж намагаюся придумати супи, щоб без бульйону, але з м‘ясом. І максимально швидкі у приготуванні.
А взагалі я вирішила, що цей азійський суп насправді ще й дієтичний: мінімум олії та наварів, немає картоплі, проте аж три види білку в одній страві!

Якщо ви полюбляєте азійські страви, варто звернути вашу увагу на цей суп також. А відео з приготуванням ви можете знайти ТУТ.


Рецепт (3 л):
3 зубки часнику
2-3 см кореню імбиру
1 велика морквина
400 г філе курячого бедра без шкірки
400 г глив (можна замінити на шампіньйони)
100 мл соусу териякі (у мене замість теріякі соус Coconut Aminos)
30-50 г рисової лапші (можна замінити на удон)
2 яйця
1/2 ч.ложки перцю чилі (це для низької гостроти, можна додавати й більше)
2-3 ст.ложки рослинної олії
Сіль на смак

  1. Нарізати часник дрібним кубиком, імбир та моркву — соломкою, курку та гриби — смужками.
  2. Нагріти на пательні олію, додати часник та імбир, трохи обсмажити. Далі додати моркву, обсмажити ще хвилину. Потім — курку, смажимо 5-7 хвилин все разом, помішуючи. В кінці додати гриби і обсмажити ще 5 хвилин. Посолити овочі з куркою та додати соус териякі. Тушкувати ще 5 хвилин.
  3. Довести воду до кипіння. Додати протушковані овочі, довести до кипіння. Додати рисову лапшу, знову довести до кипіння.
  4. 2 яйця збити до однорідності виделкою. Додати в суп. В кінці додати перець, прокип’ятити суп ще 2 хвилин та зняти з вогню. Смачного!

Добавить комментарий

*

×
Product added to cart

Корзина пуста.