Простий буряковий паштет

Не просто буряковий паштет, а простий буряковий паштет на грінках з моцарелою! Шалено смачна страва, яка варта вашої уваги!

Мій улюблений варіант, коли мінімум зусиль, при цьому корисно, смачно, універсально! Хочете — на грінку мажете і на сніданок. А хочете — додаєте до гарніру та м‘яса на обід/вечерю.

Теоретично зберігається до тижня в холодильнику, але на практиці це неможливо 😆

Якщо хочете побачити відеорецепт, клікайте СЮДИ.


Рецепт:
300 г буряка
400 г болгарського перцю
4 зубчики часнику
2 ст.ложки оливкової олії
100 г волоських горіхів
Сіль
Чорний перець
Хліб
Моцарела
Бальзамічний оцет
Мікрогрін для прикрашання

  1. Дрібний буряк розрізати навпіл, перець очистити і також розрізати навпіл. Буряк, болгарський перець та часник скласти у форму, змастити олією та запікати 1 годину в духовій шафі за температури 180-185 градусів. Готовність перевіряємо по буряку. Можливо будете запікати трохи довше (залежить від розміру та щільності буряка).
  2. Запечені перці обов’язково очистити від шкірки та насіння, буряк — від шкірки.
  3. Всі запечені овочі скласти у блендер разом з олією, додати горіхи. Подрібнити у блендері до стану паштету, але з невеличкими шматочками овочів та горіхів.
  4. На грінку викласти пашет, зверху розламану навпіл кульку моцарели, зверху полити страву бальзамічним оцтом. Навіть якщо без моцарели, зверху на паштет хоч декілька крапель.

    Вам буде смачно 💙💛💙

Добавить комментарий

*

×
Product added to cart

Корзина пуста.