7 хвилин приготування — і в духову шафу
Без розкачування тіста!
Один шматочок — 265 калорій, 13 г цукру
⠀
Все дуже просто: вам потрібен блендер і роз‘ємна форма для тортів будь-якого діаметру. І ви легко і за 7 хвилин готуєте надзвичайно смачний десерт!
Відео до цього рецепту ви знайдете за ЦИМ ПОСИЛАННЯМ. А рецепт гарбузового чизкейку ви знайдете ТУТ.
Рецепт (із розрахунку на форму діаметром 26-28 см):⠀
Тісто:
70 г мигдаля
100 г вершкового масла з холодильника
150 г борошна
1/2 ст.ложки цукру
Дрібка солі
⠀
Начинка:
300 г йогурту низької жирності
300 г кисломолочного сиру низької жирності
5 яєць
150 г цукру
100 мл лимонного соку
40 г крохмалю
- Мигдаль подрібнити до великої крихти, можна щоб залишились шматочки. Додати решту інгредієнтів для тіста, подрібнити в блендері ще раз до стану крихти.
- З лимонів вичавити сік.
- Сире тісто викласти у роз’ємну форму для запікання, сформувати корж пальцями.
- Всі інгредієнти для начинки скласти в блендер. Подрібнити до однорідності. Налити начинку на тісто. Запікати все разом 1 годину в розігрітій до 165 градусів духовій шафі.
- Готовий сирник дістати з духової шафи, дати йому повністю охолонути. Тільки після цього розрізати на 8-12 шматків (якщо запікали у формі діаметром 26-28 см, то на 12 шматочків).⠀
Лимонний сирник виходить надзвичайно смачним, ви будете приємно здивовані!